Tuesday, 28 February 2012

"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".

assalamualaikum ..




dari dia punya tajuk pun ty-rah pasti korang dah faham kan?apalagi .. jom laa join ..

p/s : ty-rah tak tahu nak tag sape .. 




8 comments:

  1. salam :D datang dari segmen MD,follower yang ke-13 :D

    ReplyDelete
  2. saya datang dari segmen yg sama,group 4,no32....done follow u,follow me too~~

    http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  3. Saya follow sini dari group 4 no 20.follow saya balik. :) tyra-faiera.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

    http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  5. datang polo kamu dr group 4. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  6. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  7. hai.. singgh sini

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

    ReplyDelete
  8. salam kenal dr cik buaya

    follow dr segmen yang sama :)

    ReplyDelete