Thursday, 22 March 2012

hye semua blOgger2, kawan2, fOllOwer2 dan semuanya .. ty-rah ada something nak share dengan semuanya hari ni.. erm.., ty-rah tak tahu nak mulakan macam mana tapi ty-rah akan cuba bagitahu semua.. 
ni ialah pasal mr.ty-rah yang pernah ty-rah bagitahu dulu ... ty-rah tak tahu nak buat macam mana lagi ..
ty-rah  dah buat keputusan untuk tamatkan hubungan kami.. ty-rah rasa yang ty-rah dah tak boleh teruskan  lagi hubungan kami nie.. memang berat bagi ty-rah untuk buat keputusan macam nie tapi ty-rah dah tak tahu nak buat mcam mana lagi ...
mungkin jodoh kami hanya sekejap... :( (rasa macam nak nangis je)

( hubungan yang bahagia dan berkekalan)

macam gambar diatas, hubungan yang macam tu lah yang diimpikan oleh semua termasuklah ty-rah sendiri .. 
kenapa ty-rah tak boleh bahagia macam orang lain ..? tapi apa-apa pun, ty-rah redha dan akan merelakan dirinya untuk bahagia dengan orang yang lebih layak ... ty-rah tidak akan pernah menyesal untuk melepaskan dirinya, namun ,ty-rah perlukan waktu untuk lupakan dia kerana dia adalah seorang insan yang telah menceriakan ty-rah waktu ty-rah dalam kesedihan ....

(love turn to lost)

:(, ty-rah rasa macam nak nangis je tapi ty-rah tahu yang ty-rah tak  boleh jadi lemah sebab lelaki ..
lepas ni dah tak ada yang nak ambil tahu pasal ty-rah lagi., dah tak ada lagi yang nak marah ty-rah sebab tak nak makan ubat bila sakit dan dah tak ada lagi yang nak ceriakan hidup ty-rah macam hari2 yang lepas..
ty-rah akui yang ty-rah dah betul2 sayangkan mr.ty-rah tu tapi apa lagi yang boleh ty-rah buat untuk mempertahankan hubungan kami ini ..?
sekarang ty-rah hanya mampu berdoa agar dia akan bahagia dengan orang lain selepas ty-rah dan ty-rah juga berharap agar dia tidak memaksa ty-rah untuk melupakannya dan berhenti menyayangi dirinya kerana itu semestinya akan mengambil masa yang lama ....

~ ty-rah doakan agar dia akan bahagia dengan orang yang lebih sempurna dan lebih layak untuknya daripada ty-rah ...

(kesedihan yang teramat sangat ....)

Monday, 19 March 2012

happening day ..!

hye semua blOgger2, fOllOwer dan juga sesiapa saje yang membaca entry ty-rah kali nie .. sOrry sgt2 sebab dah lama ty-rah tak update blOg ty-rah nie .. ty-rah sibuk sangat2 .. kalau kOrang nak tahu, ty-rah sibuk uruskan majlis pertunangan mak saudara ty-rah, then ty-rah kena masuk sekOlah balik .. sebab terlampau sibuk + penat, ty-rah terlupa nak update blog kesayangan ty-rah nie ... kOrang nak tengOk tak mak saudara ty-rah tu ..? 
jeng jeng jeng .....

cantik tak mak saudara ty-rah ..? hahaha

nie plak gambar2 yang lain pada hari tu ...

ni dia punya ehem ehem la ...

mesti kOrang tertanya-tanya mana gambar ty-rah waktu ni .., betul tak .? ty-rah sebenarnya malu nak letak gambar ty-rah .. sOrry sgt2 ..

Friday, 2 March 2012

hadir seorang insan baru dalam hidupku...

hye semua blogger2...
macam mana hari ni ..? ok tak ..? harap2 semuanya ok2 jer hari ni ye..
ty-rah berminat nak berkongsi tentang apa yang ty-rah lalui semalam... 
someone special datang dalam hidup ty-rah.. membawa sinar2 kebahagiaan pada ty-rah.. ty-rah happy sangat... nak tau tak siapa ..?
orang adalah mr.ty-rah yang baru... dah lama ty-rah tggu moment ni tapi semalam ianya menjadi kenyataan.. 


 thank you mr.ty-rah ...

kepada semua, doakan ty-rah bahagia ye... AMIN...
peace ('-')